Property details of -Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.
< Back to list | Print page | E-mail page
Price
T.E.A.B. Sold / Verkocht
T.E.A.B. Sold / Verkocht
Description
Beautiful restaurant and Pizeria on top location with pool and 2 acres of land bordering the sea. Nice project, for example, a luxury villa to luxury apartments or more. There is also a design for a tourist haven for this location.
Schitterend Restaurant en Pizeria op top locatie met zwembad en 2 hectare land aan zee.
mooi project om bijvoorbeeld een luxe villa van te maken of meerdere luxe appartementen..
ook is er een ontwerp voor een toeristische haven voor deze locatie.
Global Properties biedt dit object aan in samenwerking met Rene C.
Bent u geïnteresseerd geraakt in dit project? Stuur ons dan een email. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. info@asianproperties.nl
Beautiful restaurant and Pizeria on top location with pool and 2 acres of land bordering the sea. Nice project, for example, a luxury villa to luxury apartments or more. There is also a design for a tourist haven for this location.
Schitterend Restaurant en Pizeria op top locatie met zwembad en 2 hectare land aan zee.
mooi project om bijvoorbeeld een luxe villa van te maken of meerdere luxe appartementen..
ook is er een ontwerp voor een toeristische haven voor deze locatie.
Global Properties biedt dit object aan in samenwerking met Rene C.
Bent u geïnteresseerd geraakt in dit project? Stuur ons dan een email. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. info@asianproperties.nl
Extra Information
Asian Properties
Corry Vonkplantsoen 2
3207 WS Spijkenisse
Phone +31 181 649868
Fax +31 181 649030
Mobile phone + 31 622 572352
- Home
- Nieuws
- Investeerders gezocht
- Investeren tegen hoog rendement
- Services
- Uw woning of grond verkopen
- Uw woning verhuren
- Huis/appartement huren
- Nieuwbouw huis kopen
- Global Properties
- Spanje
- Frankrijk
- Asian Properties
- Indonesië
- Thailand
- Contact & Info
- Nieuwsbrief
- Adresgegevens
- Contactformulier
- Links
- FAQ