Property details of -Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
T.E.A.B.  Sold / Verkocht  
Description
-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.vlaggb


Beautiful restaurant and Pizeria on top location with pool and 2 acres of land bordering the sea. Nice project, for example, a luxury villa to luxury apartments or more. There is also a design for a tourist haven for this location.


vlaggb


Schitterend Restaurant en Pizeria op top locatie met zwembad en 2 hectare land aan zee.
mooi project om bijvoorbeeld een luxe villa van te maken of meerdere luxe appartementen..
ook is er een ontwerp voor een toeristische haven voor deze locatie.


Global Properties biedt dit object aan in samenwerking met Rene C.
Bent u geïnteresseerd geraakt in dit project? Stuur ons dan een email. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. info@asianproperties.nl
Pictures
-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.-Restaurant en Pizeria met zwembad aan de kust van Sardinie Italie.
(Click for larger image)
Extra Information