Property details of -SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 445.000,-
Description
-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!Rust en ruimte vindt u hier, aan een meer en bos, met spectaculaire uitzichten op de Pyreneeen, vanuit een prachtige moderne villa, van alle gemakken voorzien en gelijkvloers, met gastenverblijf, waarin authentieke Franse salon, met openhaard, op ca. 6,5 ha, waarvan 1,5 ha bos. Het is uitstekend geschikt voor paardenliefhebbers. De villa is omgeven door terrassen en gazons, waarin zwembad en verschillende tuinen en grote garage. In de nabijheid bevinden zich: o.a. skipistes, thermale baden, internationale vliegvelden en alle faciliteiten.

In de directe omgeving vindt u, op een zeldzaam landbouwwerktuig na, geen menselijke activiteiten. Met aan de ene kant het bos en het meer en aan de andere kant het schitterende uitzicht op de Pyreneeen kunt u met een ongekende privacy onbelemmerd genieten van de activiteiten van de natuur zoals dartelende herten, schuchtere wild zwijnen, zwevende buizerds, nieuwsgierige hagedissen en sjirpende krekels. De doodlopende weg bevindt zich op een afstand van ca. 600m. Het landgoed is uiteraard goed bereikbaar via een eigen oprijlaan. Kenmerkend is de ervaring van het geluid van enkel en alleen de sjirpende krekel en de rondzwevende buizerd en verder.... helemaal niets!
Indeling woonhuis:
Entree / hal met toilet en fonteintje
Gang van 13 m lang, met toegang tot de badkamer, drie slaapkamers, bijkeuken en woonkamer.
De badkamer is voorzien van een groot ligbad, inloopdouche en ruim badkamermeubel met grote spiegel en spots.
De twee slaapkamers aan de oostzijde zijn voorzien van een kastenwand (hang/leg) en bieden toegang met openslaande deuren tot het terras.
De derde slaapkamer heeft een ruime hang/legkast.
De bijkeuken heeft een aanrechtkast met gootsteen en water en tevens is er een aansluiting met afvoer voor wasmachine.
De L-vormige woonkamer is voorzien van een houtkachel met schouw en biedt toegang tot het terras d.m.v. twee openslaande dubbele deuren. Tevens is vanuit de woonkamer d.m.v. dubbele deuren de woonkeuken te bereiken.
De grote woonkeuken is voorzien van alle moderne keukenapparatuur en kastenruimte. Vanuit de woonkeuken komt men met openslaande deuren in de serre.
Deze serre heeft rondom dubbelglas en heeft aan alle zijden openslaande deuren. Aan de westzijde bevindt zich tevens een overdekt terras.

Het woonhuis is voorzien van vloerverwarming in de hal, toilet, badkamer, gang, woonkamer en woonkeuken. In de slaapkamers bevinden zich radiatoren.

Indeling gastenverblijf:
Het authentieke gastenverblijf heeft naast de voordeur van het woonhuis een eigen ingang. De indeling bestaat uit:
Entree/hal met kastenwand; gang, welke toegang biedt tot de badkamer, slaapkamer en salon.
De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en badkamermeubel.
De eerste slaapkamer heeft een hang-legkast en kijkt uit over de Pyreneeen.
De salon, met eiken balken plafond, is in authentieke staat gerestaureerd met grote openhaard en een openkeuken en tevens openslaande deuren naar het terras op het zuiden.
Vanuit de salon is de tweede slaapkamer bereikbaar, welke thans in gebruik is als atelier met ingebouwde wijnkelder.
Het gehele huis (woonhuis en gastenverblijf) is voorzien van hardhouten deuren, ramen en kozijnen met dubbel glas en is omgeven door terrassen en tuinen.
Een houten garage van ca. 8 bij 8 meter biedt plaats aan twee auto s en heeft aangebouwd een schuur voor tuinmaterieel, etc.
Een zwembad van 10x5,5 m is voorzien van een waterbehandelingsinstallatie met zandfilter in het pomphuis. In het pomphuis is tevens ruimte voor opslag van zwembadattributen en is voorzien van verlichting en wandcontactdozen. Tevens beschikt het bad over een isolatiedeken op een aluminium verrijdbare opwikkelrol en afdekfolie voor de winter. Het bad ligt op ca. 25 meter van het huis verwijderd. Aansluitend is een tuin aangelegd in mediterrane stijl.
Het grondoppervlak is 6,5 ha groot, waarvan 1,5 ha bos. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om ca. 5 ha agrarische grond en bos aan te kopen. Ook een deel van het meer (ongeveer 0,5 ha) is onderdeel van de kavel. In het bos vindt u een rijke vegetatie met een waterbron en er zijn cantharellen te vinden en eekhoorntjesbrood. Hier bent u een met de natuur. Via het bos komt u aan het stuwmeer van het riviertje de Arrats. In een oase van rust en stilte kunt u hier genieten van de natuur, het water en het fenomenale uitzicht over het meer.

INFORMATIE

LOCATIE:
Departement: Gers (32)
Regio: Midi-Pyrénées
Afstand:
Auch, de hoofdstad van departement 32 Gers met ca. 25.000 inwoners, bevindt zich op ca. 40 autominuten en beschikt over een ziekenhuis en enige priveklinieken.
Binnen 60 autominuten bevinden zich mooie skipistes en thermale baden in de Pyreneeen, alsmede het internationale vliegveld bij Toulouse, vanwaar rechtstreeks met KLM op Schiphol wordt gevlogen.

Interested in this property or do you have any questions?
Send us an E-Mail or give us a call:

Email: info@globalproperties.nl (we will contact you within 48 hours)
Phone number: 0031 181 649868
Pictures
-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!-SOG282-Villa met 6.5 Ha met bos, meer en Rust!
(Click for larger image)
Extra Information
van Leeuwen