Property details of -COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 595.000,-
Description
-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.Een prachtig traditioneel portugees landhuis met een mooi uitzicht over de omgeving gesitueerd in de buurt van Loulé,( net boven Faro) op een terein van 6350 m², privé oprit van 120 m, in traditioneel natuursteen. Het hoofd gebouw (192 m²) heeft een moderne compleet ingerichte keuken en eetkamer gedeelte. Alles prachtig ingericht in overeenstemming met de rustieke architectuur van het huis. Er is een ruime bijkeuken. In de woonkamer staat een houtkachel. Een prachtige master bedroom toegankelijk vanuit de living. Vanuit deze kamer zicht op de overdekte patio en het zwembad Er is een badkamer ensuite. Er is nog een tweede grote slaapkamer. De badkamer ensuite heeft een traditionele houten deur. Door een deur aan het einde van de patio komt u in een gasten gedeelte met twee slaapkamers, een badkamer en een keuken/eetkamer, er is ook een mogelijk het geheel bij het hoofdhuis te betrekken. Over de gehele lengte van het huis is een patio, met uitzicht over de prachtige bomen en bloemen die het huis omringen. Een heerlijke plaats om in de portugese zon te genieten, met een koel drankje, van een diner, een barbeque, de whirepool of het zwembad (11 x4 m), uitkijkend over de heuvels. De telescopische overkapping en de warmwaterpomp maken het geweldige zwembad het hele jaar toegankelijk! Overdekt is het zwembad ook als sauna te gebruiken. De jacuzzi maakt alles compleet voor een goede gezondheid en ontspanning. De 5de slaapkamer met badkamer en douche ligt apart van het hoofdhuis boven de garage naast de paardenstallen Achter het huis ligt nog een kleine (90 m²) ruïne die hersteld kan worden en bij het huis getrokken! Een schitterend luxe object om uw vrijetijd door te brengen( met vrienden of familie), permanent te wonen of het een deel van het jaar te verhuren, omdat deze streek erg geliefd is.

INFORMATIE

LOCATIE:
Departement: Nouvelle-Calédonie (988)
Regio: Territoires d'Outre-Mer
Afstand:
PORTUGAL, ALGARVE.

Interested in this property or do you have any questions?
Send us an E-Mail or give us a call:

Email: info@globalproperties.nl (we will contact you within 48 hours)
Phone number: 0031 181 649868

Pictures
-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.-COLL1 - Mooi landhuis in Portugal, Algarve, niet te ver van de kust, maar toch buiten het drukke toeristische gedeelte.
(Click for larger image)
Extra Information
van Leeuwen